Wednesday, 11 January 2012

Kau ingat kau hot?

This is the way you like. Hot kan?

Wah!tajuk takleh blah. Tak pernah aku buat entry panas2 macam ni, dan buat kali pertamanya aku telah mencalarkan Lalaland aku dengan cerita panas2.ece!Hari ni, aku update satu status yang agak panas kat FB. It sounds like this "Tak baik mainkan hati orang. Hari ni mungkin hari kau tinggalkan orang, hari lain orang akan tinggalkan ko. Pastu tak payah nk kesal bagai, teringat bagai, meroyan bagai. Hidup ni karma. Sekian."

Aku point status tu kat seorang je. Nama dia tak perlulah aku nk tulis kat sini. She's pretty outside but ugly inside. Eh2, jap2, cantik ke? hot ke?hahaha Dari dulu lagi aku tengok je status update dia kat FB. Kejap sayang, pastu tiba-tiba je benci, dan2 clash, pastu kapel balik. Pastu sok dok sayang2 balik, pastu benci, pastu clash, pastu kapel balik.Eerrk, aku tulis benda yang sama pon aku rasa dah bosan apa ntah lagi kalau dia selalu je update benda2 camtu kan?

Ramai lagi bercinta cik kak tapi takdela macam kau. Drama lebeh. Pastu apa pon tarak. Paling tak leh bla,ko kutuk2 bf kau,pastu sok tu,ko sayang bagai. Ko buang bf ko,pastu sok dok teriak sedih bagai. Agak2 ko rasa bosan, ko clash. Wah!senang btol hidup! Sape je laki yang dapat tahan ngan perangai ko yang psycho camtu? Kalau cantik tapi gila?.Aduh2~

Aku tau tu ko nyer wall and i don't mind at all (dululaaa) now i mind at all! Kau buat macam tu.kau memalukan kaum kau sendiri je. Seriously! pada mula kau buang balak kau, pastu sok tu kau dok merayu2 bagai, sedihla, sayangla, teringatla dan macam2laaaa. Kalau kau dah tau perangai ko tu seminit dua minit, tak payahla dok gegeh buat perangai camtu. Tak pon tak payah update kt FB.

Orang lain baca pon dah naik menyampah dah. Aku selalu je dok gelak2kan status minah ni tapi aku fikir yelah...fb dia kan...so why should i care? Now i really care! Tahap menyampah aku dah meluap2. Aku tak tau la kalau ada yang terasa lak kan? Sebab ramaila jugak yang update benda2 cenggini. Senang cter, sayang dan benci seminit dua. Terbaek! Tapi aku mmg point kt ko sorang je! Camne kau nak happy kalau perangai kau berterusan macam ni? Life just like karma. Karma will hit you back dear.

K.bai

4 comments:

Bintang Timur said...

Terbaekkkk... " Sape je laki yang dapat tahan ngan perangai ko yang psycho camtu? Kalau cantik tapi gila?" Rasa nak tujukan kat bekas sahabat karib akak laa pulak, mwahahaha!!!!

Imaginary Girl said...

Kannnn??biar tak cantik asalkn normal.hehehe

Lya oh Lya said...

cool cool.

Imaginary Girl said...

ko tau kan sapa dia?hahaha