Friday, 1 April 2011

Today is April FOOL Day!!

Sape xtau ngn April Fool?1st April.sume tau kot. Tapi mnurut Islam kite xleh sambut bnd2 tu.When i was a kid and teen,i used to be play with this FOOL DAY. Bukan aku je slalu buat,org len pon suke kenekan aku tp yela time skola kan,xtau lg bnd tu xleh kite raikan. Sampai skang aku igt cara2 Prank yg jd kebiasaan,antaranya:-

1) Weh!ape kt blakang baju ko tuh?APRIL FOOL!!(girls yg period for sure menggelabah)
2) Weh!suar ko koyak la.APRIL FOOL!! (prank ni khas tuk guys la,coz dorg pakai sluarkn)
3) Arini aku clash ngn bf aku,bla,bla,bla,tak pon weh,aku da msg2 ngn mamat tuh (mamat=lelaki hot kt skola)then ble kite excited or simpati,they simply said "APRIL FOOL!!!" hahaha

Oke,byk lg cara prank for April Fool and it't totally FOOL!!!yg xleh aku lupe klu kene prank psl baju kotor kt blakang tuh,yela,lg2 klu time tu tgh period,mst la menggelabah gler dan paling yg x best,baru smpai kelas,da kene prank cmtu,xke hangen??tp kite pk dorg jst nk bergurau. Sekali org da buat,bnd tu berlanjutan la smpai balik. Kadang ble dorg cakap serius,kite igt dorg main2 sbab April FOOL Day kan??aku pok pek2 ni xdela sbb nk cter April Fool je..tp sbb arini 1th April,so start from now,i'll keep updating my blog. Kalau aku ade idea,aku wat poem,klu aku ase bosan or nk sharing story,aku pok pek pok pek cmnila...hehehe okay,i got some work to do!bye2

2 comments:

('',)kapie_art'sLover('',) said...

april foooolll..! ehehe :)

Imaginary Girl said...

hahaha...what a fool day =)