Friday, 15 April 2011

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT!



Ouh!aku sangat berminat dengan segmen baru Abg Ben: BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT! Semua orang tau aku memang suka berangankan!hehe So segmen tu memang sesuailah dengan aku and blog aku!hehe okay tak nak cerita panjang. Karakter kartun yang paling aku suka?? TADAAA~



RAPUNZELL THE TANGLED TALE!! Sebab aku rasa dialah Princess alaf baru yang sangatlah comel!!hehehe Ouh ada lagi satu





CINDERELLA! Aku suka sangat Cinderella sebab dia sangat cantik comparing to other princesses. Apa yang paling aku suka tentang dia adalah baju dia sangat cantik...hehe i wish i could wear dress like her (jangan mimpilahkan). Jalan cerita Cinderella ni pon sangat best, kalau tengok banyak kali pon tak muak sebab suka sangat...hehehe Now we turn to KARTUN PALING AKU TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK: Tadaaa~





Nak tau sebab pe aku tak suka??sebab baju dia tak cantik!pastu kulit dia gelap!(aku pon kulip gelap gak,tak sedar diri betol) and jalan cerita dia tak berapa best laaa...tp lagu dia je best! A Whole New World~ Sekarang no MORE PRINCESSES!kalau aku SUPERHERO ,AKU NAK JADI:




CLOVER!Yeah! Dia salah satu ahli team spy iaitu Totally Spies!! Takdela superhero sangat pon tapi aku suka sebab dia bergaya, kelakar, cun, gatal dan semualah!hehehe Inilah feberet2 kartun yang aku suka...yang lain pon suka gak macam Spongebob, Shinchan tapi kalau ikotkan yang paling aku minat dan tak minat,ni lah diaa...Okay Abg Ben, thanks sebab buat segmen ni,i'm totally love it!

9 comments:

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dari blog abg ben.. har har har

Wafiy Suzly said...

datang dari blog ben ashaari, jemput singgah blog saya ye.. huhu, kartun memang susah nak dilupakan kan? harap boleh keep in touch in blog.

http://wafiysuzly.blogspot.com

Imaginary Girl said...

fuyooh: Hye.Salam knal juga...thanks to be my follower,i'll be ur follower back ;)

Imaginary Girl said...

wafiy:yeah...zmn kartun mmg best,smpai ke tua pon takkan dilupakan... =)

cik EPAL said...

suka gak cinderella dengan totally spies. hehe

Imaginary Girl said...

Yeah!minat kite same!hehe

.:Farah Liyana:. said...

i was here.. reading your blog ;)

Imaginary Girl said...

farah liyana:thanks for reading my blog..i was check-out ur blog,it's totally cool!comparing to my 'lame blog'..hehehe

Ghumaisha said...

salam....kita dh follow ur blog...jom follow blog kita lak...jgn lupa klik LIKE Fb sekali kay...tq