Saturday, 18 June 2011

I always will be your cheerleader!

G to the O to the R to the A to the I to the S!!!GO RAIS!GO RAIS!

Bapak gedik...hahaha but who cares???kalau aku tak jadi cheerleader 'Fruit Heart' aku, sape lagi nk support??i mean other than his familylaaa...hehehe Tapi takdela terlompat-lompat sambil goyang 'rambu-rambu' tuh. Moral support sudaaa...

Aku memang childish dan sebab itulah aku hyperactive sket. Tapi FH aku layan je kerenah aku. Even though aku pok pek pok pek dalam kereta sepanjang perjalanan ke destinasi yang nk dituju, tapi dia dengar je pastu boleh bahan aku pulak tu.

Bila dia dalam kesusahan atau rasa 'down', aku akan jadi cheerleader dia. Yelah, kalau dia sanggup dengar aku pok pek sepanjang dia 'couple' dengan aku, so inilah masanya untuk aku membalas jasa pula. Dari girl lain dengar or jadi supporter dia, baik aku yang jadi 'cheerleader', nampak comel sket.hehehe (prasan jap)

Bila dia rasa sedih, of course aku pon akan rasa sedih jugak. Lumrah orang bercintalah kan??Tapi aku nak semuanya konsisten, not 'too much'. Biarlah semuanya bersederhana. Itu lagi elokkan?

Tapi apa yang ingin aku nyatakan, aku akan tetap jadi penyokong dia dari belakang. Tak kira susah atau senang, Insyaallah aku harap aku dapat berikan yang terbaik sebagai pasangan dia hingga kami menjadi pasangan yang sah.

P/S:Don't ever feel alone because i'm always here for you.


Ada rupa cheerleader tak??hahaha

He loves to fool around!

6 comments:

kelamkabut said...

go pika go....
supoort ur fruitheart !
giv him support for whatever he did.. hehe

kelamkabut said...

go pika go !
support ur fruitheart... hehe

Imaginary Girl said...

will do MB!!!also GO MB GO MB!hehehe

kelamkabut said...

i will Princess... so sweet ur story !

Zuhra said...

comel la korang =D

Imaginary Girl said...

hehehe...thanks kak zura yg comel gak :D